STAMNAVN

Det er ikke lenge siden jeg og min samboer fikk godkjent vårt eget stamnavn.

NO*MINIWINTHER

Vi driver nemlig oppdrett av rasen Hellig Birma - den hvite tempelkatten fra Burma. Fordi som ikke kjenner til rasen kan gjerne lese om den på www.norskebirmavenner.com

Vi skal snart på Trøndekatten sin utstilling 24-25 Mars i Trondheim. Denne gangen skal Cava konkurrere i klasse 9 (åpen klasse). Det betyr at hun kan starte og ta cert + oppnå ulike titteler. Hadde hvert hyggelig om venner og familie tok turen innom for og heie på oss den helgen!

Forrige utstilling var høstutstillingen Østfoldkatten i 2017. Da ble Cava stilte i klasse 12 (4-7 mnd). Cava kom overraskende veldig langt på sin første utstilling. Det skal bli artig og se resultatene hos Trøndekatten nå snart.

Cava´s utstillingsresultater fra østfoldkatten 2017 (klasse 12):

EX1 x2

BIV x1

BIV TOTAL x1

NOM x2

På den utstillingen var jeg gravid med tvillingene uten og vite det. Jeg sovnet overalt på den utstillingen. Selv om min kropp var redusert var det fint og vite om cava´s ultimate utstillings-potensiale.

Etter Trøndekatten sin utstilling skal Cava sendes til parring i Oslo. Hun har løpetid hver 3 uke nå. Ikke populært og ha en små-yr hunnkatt i hjemmet som roper etter en hannkatt. Hun er såpass intelligent at hun åpner dørene her også. Dette har skapt mye forvirring skal jeg si dere. Men tilslutt fikk vi løst gåten! 

Klikk på videoen

Katter bør ikke undervurderes!

                    TMjv9_6dCVA

 

8

Å herlighet for en nydelig katt. Skal jeg ha katte en gang skal det være en som denne<3

CamyReed: Tusen takk<3 Birmaen er en unik katterase. Folk som ikke liker katter... liker faktisk birmaen:D De er så rolige, silkemyke og sosiale. De som møter en birma for første gang er solgt ved første blikk. Birmaen er en eksemplarisk terapikatt for sjelen^^

Like fluffy som den ene huskatten her ( som nok er iblandet etellerannet..hehe) Må børste daglig.

Vi hadde også en katt for mange år siden som drev og åpnet dører ved å hoppe opp og få potene på håndtaket. Ingen skal fortelle meg at katter ikke kan tenke og planlegge :p

Hellig birma har noen fantastiske farger og øyne.

Omo: Katter er smartere og undervurderte skapninger^^ Vi slipper heldigvis unna daglig pelsstell på birmaen:D

Gratulerer så mye med stamnavn :) Så kjempefine bilder av Cava <3 :)

Synes Hellig Birma er kjempeflott rase :)

Jeg er selv abyssineroppdretter, og bor i Trondheim. Stamnavnet mitt fikk jeg i 2006, første kullet hadde 2006.

Kan jo være vi har sett hverandre på utstillinger. Selv er jeg med i Katteklubben Midt-Norge.

Ønsker deg en kjempefin lørdag, og en fortsett kjempefin og god helg :)

Purr, purr, fra Toril og kattene

Toril sin hverdag med musikken: Tusen takk og i ligemåde^^ Du har faktisk møt og snakket med meg og min samboer på KKMN sitt julebord i 2017^^ Vi husker det veldig godt! Det var kun du som hadde abyssineroppdrett her i Trøndelag.

Jeg hvert lite aktiv som klubbmedlem for KKMN. Men det er grunnet tvillingsvangerskapet her... Men kommer sterkere tilbake etter fødsel håper jeg^^

Så fin katt, den rasen er en av mine favoritter. Skulle gjerne hatt en blåmasket :) Lykke til på utstilling!

Steinar: Blåmaska er veldig fine. Vi har planer om og ha brun, sjokolade, blå og lillamaskede birmaer i vårt oppdrett. Personlig foretrekker jeg helmaska kontra tabby. Men alle birmaer er veldig fine.

Skriv en ny kommentar