GRAVID MED TVILLINGER

``Tenk om det er tvillinger´´ var ordene jeg sa til min samboer. Lite viste vi at dette var en realitet! Man skal være forsiktig med og spøke om slik. Plutselig er det FAKTA!

Det var søndagsmorgen 17 desember 2017.

Jeg hadde hatt kraftige magesmerter og blødninger hele natten. Vi bestemte oss for og ta turen til legevakten. Var redd for at det hadde gått riktig galt. Tanken kvelte meg innvendig. Jeg har fremdeles traumer fra 2009 da jeg opplevde min første SA. 

Legevakten sendte oss videre til sykehuset for nøyere undersøkelser + innvendig ultralyd. Min samboer måtte vente ute mens jeg ble undersøkt. Jeg husker at legen var svært så betenksom/stille når hun undersøkte meg. Legen spurte om dette var et ønsket svangerskap? Jeg stammer frem med gåten i halsen ``Ja´´.

Videre peker legen mot ultralyd-skjermen ``Jaha, her er det en fostersekk og her er en annen fostersekk. Jeg var litt forvirret i starte... ``betyr det at fosteret lever´´spurte jeg?

Legen sier følgende ``JA, MEN DET ER TO´´. Videre forklarer legen at det ser ut som 2egga tvillinger.

Det tok meg noen sekunder og fordøye nyheten. Det tok ikke lang tid før jeg braste ut gledestårer. Sykepleieren lurte på om hun skulle hente min samboer. Jeg hikster frem et ``ja´´. Øyeblikket var så surralistisk at jeg kan ikke en gang beskrive dette med ord.

Lurer veldig på hva min samboer tenkte, der jeg lå på ultralydbenken og gråt. Han må sikkert ha tenkt det verste han også. Jeg kunne se han var urolig inntil jeg sa

``DU SKAL BLI PAPPA TIL TVILLINGER´´

Det har ikke helt gått opp for oss enda at vi skal bli tvillingforeldre. Tror ikke det vil gå opp for oss før dem er født. Tvillingene er friske og fine<3 Sist vi var på ultralyd var jeg 12 + 2 uker på vei<3

Nå venter vi veldig spent på kjønnet<3 Vi skal på ordinær ultralyd om 2 uker. 

 

 

2

Jeg spøkte med kjæresten min og sa at kanskje det kunne være tvillinger, men det blir bare en i starten på oss:) Det blir spennende å få vite kjønnet ja:) Håper du får et flott og problemfritt svangerskap.

Tone: Tusen takk for det<3 Selv om jeg ikke har så stor ennå, så er det tyngre (både psykisk og fysisk). Skal sies at dette svangerskapet er mye tøffere enn mitt singel-svangerskap i 2010.

Skriv en ny kommentar