TEORIEN

28. februar skal jeg ta teoriprøven. Jeg mangler altså teorien, oppkjøring og langkjøring. Min far er så grei at han ønsker og hjelpe med med det jeg mangler. Håp om at jeg får lappen før tvillingene kommer. Føler et enormt press! Jeg har drøyd fordi jeg ikke ønsker og skuffe meg selv eller andre. Har så frykt for å stryke! Derfor har jeg unngått lappen i mange år. Har alt brukt 20.000 NOK på lappen hittil. Før hadde jeg ingen og øvelseskjøre med...ikke før i 2016 med min samboer. Betale dyre dommer til ulike trafikkskoler. Det ble etterhvert meget kostbart!

For 2 år siden var jeg svært så usikker på om jeg bare skulle kjøre med opp med manuellgir eller automat. Følte meg talentløs med manuellgiring. Glemmer aldri første gangen jeg skulle kjøre ut på motorveien eller igjennom en tunnel. Fikk super angst bare at en bil passerte meg i motsatt kjørefelt.

Nå har jeg ikke noe annet valg enn og fullføre... Det ble det super hastverk med lappen, Gråter av tanken at jeg snart er 3 barnsmor (uten lappen). Jeg ønsker meg helt klart friheten til og bare kunne kjøre dit jeg selv ønsker - uten og være avhengig av andre. I Trøndelag er det nærmest livsnødvendighet med lappen. 

Håper jeg består!

1

Masse lykke til! Håpar du klarar det no!:)

Skriv en ny kommentar