VALENTINSDAY

               

Her er jeg og min Valentine!

Vi feirer valentinsdagen på hver vår sjeselong del. Vi har trossalt fått valentinsgaven på forskudd med tvillinger i magehuset<3  Valentinsgaven opplevelse ikke behagelig for øyeblikket... Har  ``voksesmerter´´ i både mage og rygg. Er sengeliggende på en mindre komfortabel måte. Kjennes ut som jeg skal deles i to!

Håper dere andre får en litt mer romantisk aften<3

TEORIEN

28. februar skal jeg ta teoriprøven. Jeg mangler altså teorien, oppkjøring og langkjøring. Min far er så grei at han ønsker og hjelpe med med det jeg mangler. Håp om at jeg får lappen før tvillingene kommer. Føler et enormt press! Jeg har drøyd fordi jeg ikke ønsker og skuffe meg selv eller andre. Har så frykt for å stryke! Derfor har jeg unngått lappen i mange år. Har alt brukt 20.000 NOK på lappen hittil. Før hadde jeg ingen og øvelseskjøre med...ikke før i 2016 med min samboer. Betale dyre dommer til ulike trafikkskoler. Det ble etterhvert meget kostbart!

For 2 år siden var jeg svært så usikker på om jeg bare skulle kjøre med opp med manuellgir eller automat. Følte meg talentløs med manuellgiring. Glemmer aldri første gangen jeg skulle kjøre ut på motorveien eller igjennom en tunnel. Fikk super angst bare at en bil passerte meg i motsatt kjørefelt.

Nå har jeg ikke noe annet valg enn og fullføre... Det ble det super hastverk med lappen, Gråter av tanken at jeg snart er 3 barnsmor (uten lappen). Jeg ønsker meg helt klart friheten til og bare kunne kjøre dit jeg selv ønsker - uten og være avhengig av andre. I Trøndelag er det nærmest livsnødvendighet med lappen. 

Håper jeg består!

MORSDAGSSORGEN

Gratulerer alle mødre, med vel overstått morsdag! 

Håper alle mødre fikk en hyggelig feiring med nære og kjære.

 

Jeg burde hvert lykkelig på morsdagen selv sant?

Vel, gråten har hvert innom meg flere ganger.

Jeg leter faktisk etter min egen mor.

Jeg vet ærlig ikke hvor hun er i verden. 

Uansett....

 

GRATULERE MED MORSDAGEN MAMMA!

Tvillingene sparket for alle første gang i dag

 

GRAVID MED TVILLINGER

``Tenk om det er tvillinger´´ var ordene jeg sa til min samboer. Lite viste vi at dette var en realitet! Man skal være forsiktig med og spøke om slik. Plutselig er det FAKTA!

Det var søndagsmorgen 17 desember 2017.

Jeg hadde hatt kraftige magesmerter og blødninger hele natten. Vi bestemte oss for og ta turen til legevakten. Var redd for at det hadde gått riktig galt. Tanken kvelte meg innvendig. Jeg har fremdeles traumer fra 2009 da jeg opplevde min første SA. 

Legevakten sendte oss videre til sykehuset for nøyere undersøkelser + innvendig ultralyd. Min samboer måtte vente ute mens jeg ble undersøkt. Jeg husker at legen var svært så betenksom/stille når hun undersøkte meg. Legen spurte om dette var et ønsket svangerskap? Jeg stammer frem med gåten i halsen ``Ja´´.

Videre peker legen mot ultralyd-skjermen ``Jaha, her er det en fostersekk og her er en annen fostersekk. Jeg var litt forvirret i starte... ``betyr det at fosteret lever´´spurte jeg?

Legen sier følgende ``JA, MEN DET ER TO´´. Videre forklarer legen at det ser ut som 2egga tvillinger.

Det tok meg noen sekunder og fordøye nyheten. Det tok ikke lang tid før jeg braste ut gledestårer. Sykepleieren lurte på om hun skulle hente min samboer. Jeg hikster frem et ``ja´´. Øyeblikket var så surralistisk at jeg kan ikke en gang beskrive dette med ord.

Lurer veldig på hva min samboer tenkte, der jeg lå på ultralydbenken og gråt. Han må sikkert ha tenkt det verste han også. Jeg kunne se han var urolig inntil jeg sa

``DU SKAL BLI PAPPA TIL TVILLINGER´´

Det har ikke helt gått opp for oss enda at vi skal bli tvillingforeldre. Tror ikke det vil gå opp for oss før dem er født. Tvillingene er friske og fine<3 Sist vi var på ultralyd var jeg 12 + 2 uker på vei<3

Nå venter vi veldig spent på kjønnet<3 Vi skal på ordinær ultralyd om 2 uker. 

 

 

STAMNAVN

Det er ikke lenge siden jeg og min samboer fikk godkjent vårt eget stamnavn.

NO*MINIWINTHER

Vi driver nemlig oppdrett av rasen Hellig Birma - den hvite tempelkatten fra Burma. Fordi som ikke kjenner til rasen kan gjerne lese om den på www.norskebirmavenner.com

Vi skal snart på Trøndekatten sin utstilling 24-25 Mars i Trondheim. Denne gangen skal Cava konkurrere i klasse 9 (åpen klasse). Det betyr at hun kan starte og ta cert + oppnå ulike titteler. Hadde hvert hyggelig om venner og familie tok turen innom for og heie på oss den helgen!

Forrige utstilling var høstutstillingen Østfoldkatten i 2017. Da ble Cava stilte i klasse 12 (4-7 mnd). Cava kom overraskende veldig langt på sin første utstilling. Det skal bli artig og se resultatene hos Trøndekatten nå snart.

Cava´s utstillingsresultater fra østfoldkatten 2017 (klasse 12):

EX1 x2

BIV x1

BIV TOTAL x1

NOM x2

På den utstillingen var jeg gravid med tvillingene uten og vite det. Jeg sovnet overalt på den utstillingen. Selv om min kropp var redusert var det fint og vite om cava´s ultimate utstillings-potensiale.

Etter Trøndekatten sin utstilling skal Cava sendes til parring i Oslo. Hun har løpetid hver 3 uke nå. Ikke populært og ha en små-yr hunnkatt i hjemmet som roper etter en hannkatt. Hun er såpass intelligent at hun åpner dørene her også. Dette har skapt mye forvirring skal jeg si dere. Men tilslutt fikk vi løst gåten! 

Klikk på videoen

Katter bør ikke undervurderes!

                    TMjv9_6dCVA

 

TVILLINGFRUEN

Mitt navn er Ida 27 år fra Oslo bosatt i Trøndelag, sammen med min samboer og datter. Jeg ble mor for aller første gang som 20-åring.

I dag venter jeg tvillinger og forhåpentligvis et kattungekull i samme slengen. Bloggen vil være et lite innblikk som tvillinggravid, mamma, oppdretter med mer...

For 8 år siden gjorde jeg meg først bemerket via norske tv-skjermer. Etterhvert jobbet jeg som profilert mammablogger. Når jeg startet og studere stoppet jeg opp med den refererte bloggkulturen. 

 Når jeg flyttet til Trøndelag gjorde jeg en radikal helomvending i karrieren. Planen er og ta helsefagarbeider-fagbrevet og sykepleierutdanningen etter det.

Men, innen jeg kommer så langt... skal jeg igjennom et tvillingsvangerskap, tvillingfødsel og barseltiden etter.

WISH ME GOOD LUCK